YOSH VOLEYBOLCHILARNING SAKROVCHANLIK QOBILIYATINI MAXSUS MASHQLARDAN FOYDALANGAN HOLDA OSHIRISH - Karimov, A.K.; Masharipova, A.E. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yosh voleybolchilarning sakrovchanlik qobiliyatini rivojlantirish, voleybolchilar uchun maxsus mashqlar hamda voleybolchilarni mashg‘ulotlarini pedogogik kuzatishlar haqida ma’mulotlar keltirilgan.