FUTBOL O‘YINIDAGI SAMARALI TAKTIK TIZIMLARNI AHAMIYATI - Karimov, Doniyor Komilovich; Atajanov, Adilbek Yuldashevich; Yusufboyev Shoхruх G‘ayrat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi zamonaviy futbol o‘yinidagi taktik harakatlarning mazmun mohiyati va tadqiqot asosida kuzatilgan hamda o‘rganilgan natijalar tahlil qilinib zarur xulosalar keltirigan.