ADABIYOT BOʻYICHA BIRINCHI FRANSUZ YOZUVCHISI ANNI ERNO NOBEL MUKOFOTI SOVRINDORI - Safarboyeva , Shahruza Dilmurod qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada fransuz adibasi Anni Ernoning hayoti va ijodi, Gallimard nashriyotida nashr etgan asarlari, bir qator adabiy mukofotlari va katta bir butunlikni tashkil etuvchi «Yosh yigit» nomli asari toʻgʻrisida so‘z boradi.