KRIPTOGRAFIK XAVFSIZLIKNI TA’MINLASHDA QAYBIRI USTUNROQ APPARAT YOKI DASTURIY TA’MINOTGA ASOSLANGAN SHIFRLASH - Allanov , Orif Menglimuratovich; Ahmadov, Ulug‘bek Said o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kriptografik apparat va dasturiy vositalar va ularning taxlili, amaliyotda qaybiridan foydalanish kerakligi tavsiflangan.