КИЧИК БИЗНЕС ВА ТАДБИРКОРЛИКНИ РИВОЖЛАНИШИДА МАРКЕТИНГНИ ТАШКИЛ ЭТИШ МУАММОЛАРИ - Арипов, Ойбек Абдуллаевич; Довлатова, Шохсанам Дилшоджоновна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақола Ўзбекистонда кичик бизнес ва тадбиркорликни ривожланиши ҳамда маркетингни ташкил этиш масалаларига бағишланади. Хусусан, Наманган вилоятида кичик бизнес ва тадбиркорлик корхоналарида маркетингни юритиш ва ташкил этиш муаммолари амалий жиҳатдан ўрганилган. Шунингдек, бу муаммоларни бартараф этишга йўналтирилган таклифлар ишлаб чиқилган.