NODIRA “FIROQNOMA”SINING NASHRLARI XUSUSIDA AYRIM MULOHAZALAR - Nematullayeva , Marjona (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Nodira lirikasida alohida qimmatga ega bo’lgan “Firoqnoma” muashsharining turli yillarda amalga oshirilgan nashrlaridagi matniy tafovvutlar tahlilga tortilgan.