KRIPTOGRAFIYA MASALALARINI YECHISHDA SUN’IY NEYRON TARMOQLARIDAN FOYDALANISH - Allanov , Orif Menglimuratovich; Saparbayeva, Munira Muratbay qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kriptografik shifrlash algoritmlarini bardoshliligini yanada barqarorlashtirish uchun sun’iy neyron tarmoqlaridan foydalanishning dolzarbligi ko‘rib chiqilgan.