KRIPTOGRAFIK KALIT ALMASHINUVIDA NEYRON TARMOQ TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Allanov, Orif Menglimuratovich; Saparbayeva, Munira Muratbay qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada sun’iy neyron tarmoqlaridan foydalanib yuqori kalitlarni almashish usuli tadqiq etilgan.