МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА ҲАРБИЙ ПЕДАГОГ КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШ СОҲАСИДАГИ ИСЛОҲОТЛАР - Акбарходжаев , Камол Абрал ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада мустақиллик йилларида Ўзбекистон Республикасидаги ҳарбийлаштирилган таълим муассасаларининг педагог кадрлар тайёрлаш ва малакасини ошириш, ҳамда ҳарбий таълим сифатини такомиллаштириш бўйича олиб борилаётган ислоҳотлар баён этилган.