RIVOJLANGAN MAMLAKATLARDA INSON RESURSLARINI BOSHQARISHDA INNOVATSIYALAR VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH TAJRIBALARINI YURTIMIZDA QOʻLLASHNING AHAMIYATI - Gʻaniyev, Shaxzod Shuhrat oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada rivojlangan mamlakatlarda inson resurslarini boshqarishda innovatsiyalar va raqamli texnologiyalardan foydalanish tajribalarini yurtimizda qoʻllashning ahamiyatining tahlilari, olib borilgan oʻrganilishlar bayon etilgan. Inson resurslarini boshqarishda innovatsiyalar va raqamli texnologiyalardan foydalanishning jahon tajribasidagi yoʻnalishlari izohlanilib, bu boradagi xulosa va izlanishlar haqida soʻz yuritiladi.