QUTB KOORDINATALAR SISTEMASIDA UCHBURCHAK YUZINI HISOBLASHNI MATEMATIK MODELI - To‘xtasinova, N. I.; Mirzaabdullayev, I. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada dekartd koordinatalar sistemasida ishlanish yo‘llazi mavjun va murakkab bo‘lmagan ayrim masalalrni Qutib koordinatalar sistemasida berilishi va ishlanish yo‘llari hamda uning matematik modelini ishlab chiqish bo‘yicha na’munalar va tavsiyalar keltirilgan.