IMKONIYATI CHEKLANGAN INSONLAR UCHUN JAMOAT BINOLARIDA HARAKATLANISHLARIDAGI MAVJUD TURLI XIL MUAMMOLARNI ANIQLASH - Xodjaev Abbos Аgzamovich; Mansurov, Yashnar Marufovich; Mannapova , Nilufar Rovshanovna; Yulchiyeva, Barno Baxtiyor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Imkoniyati cheklangan shaxslar uchun jamoat binolaridagi turli xildagi mavjud muammolarning yechimi taklif etildi. Jumladan yordamchi yo‘laklarni yanada qulaylashtirish binoning arxitektura va interyer fazoviy yechimini zamonaviylashtirish hamda innovatsion texnologiyalardan foydalanish, bino ostonasidagi muammolarni bartaraf, qilish bo‘yicha tavsiyalar berildi.