YENGIL AVTOMOBILLARNING OYNA REZINA ZICHLAGICHLARINI ISHLAB CHIQARISH JARAYONIDAGI NUQSONLAR TAHLILI - Komolov, Azizbek Zokirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Oxirgi yillarda yengil avtomobillar uchun rezina detallarni mahalliy xom ashyolar asosida ishlab chiqarish yo‘lga qo‘yilgan. Bulardan biri cobalt avtomobilining oyna rezina zichlagich butlovchi qismini ishlab chiqarish jarayonida mexanik yuzaga keladigan nuqson va nuqson tahlili.