MUSTAQILLIK YILLARIDA TARIX FANIDA OLIB BORILGAN XORIJIY ALOQALAR, O‘Z MU TARIX FAKULTETI MISOLIDA - Ergashev, Husan Yusup o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola mustaqillik yillarida Mirzo Ulug‘bek nomidagi O‘zbekiston Milliy Universiteti Tarix fakultetining Tarix fanini rivojlantirish maqsadidia olib borgan xorijiy aloqalari va uning natijalarini yoritib berishdan iborat.