O‘G‘ITLARNING G‘O‘ZA HOSILDORLIGIGA TA’SIRI - Yusupova , Mohidil Abdumutalibovna; Abdullaaxatov , Asadbek Ilhomjon oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada qumli tuproqlarda ekilayotgan g‘o‘za ekini uchun qo‘llaniladigan o‘g‘itlarning hosildorlikka ta’siri yoritilgan. Berilgan o‘g‘itlarning me’yorlari g‘o‘zaning o‘sishi va rivojlanishi nazorat variantlarida o‘z aksini topgan.