MAMLAKATDA TURIZM SEKTORINING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHNING INNOVATSION USULLARI - Abduazizov , Ilkhomjon Abduazizovich; Mamadaliyev, Nizomiddin Boxodirovich; Yusupov, Jahongir Sherzod o‘g‘Li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada turizm sohasida innovatsion texnologiyalarni rivojlantirishning mavjud imkoniyatlari tahlil qilinadi. Xususan, potentsial isteʼmolchilarning internet aloqalaridan foydalanish darajasi oʻrganildi, raqamli aloqani joriy etish boʻyicha oʻrganishlar natijalari boʻyicha takliflar ishlab chiqildi.