G‘ILDIRAKLARI 4X4 SHAKLDAGI AVTOMOBILLARNING BURILUVCHANLIGINI OSHIRISHNING TAHLILI - Shodiyev, Sh.N. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada avtomobilning burilishi orqali undagi aylanish radiusi, manyovrchanligi va uning asosiy xususiyatlari tahlil qilingan.