BOSHLANG‘ICH SINFLARDA VOKAL-XOR MALAKALARINI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH USLUBLARI - Xakimova, Saodat Murodullayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga musiqiy ta’lim berish jarayonida vokal-xor malakalarini shakllantirish va rivojlantirish haqida fikr yuritilgan. Xorda o‘quvchilar bilan ishlash uslublari sinflar ketma-ketligida bayon etilgan.