TOHIR MALIK ASARLARIDA AXLOQIY FAZILATLARNING ULUG‘LANISHI - Sharibjonova Xurshidaxon; Dadajonova Mavjuda (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada Tohir Malik asarlarining axloqiyligi, insoniy fazilatlarning ulug‘lanishi, va hozirgi zamon yoshlari hayotida tutgan o‘rni haqida fikr bildiriladi.