XITOY XALQ RESPUBLIKASINING “BIR KAMAR VA BIR YO‘L” TASHABBUSINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Olchinboyev Otabek (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada Xitoyning yirik loyihasi “Bir kamar va bir yo‘l” haqida biz e’tibor qaratishimiz lozim bo‘lgan jihatlari, Xitoyning loyihadan ko‘zlagan asosiy maqsadlari, qaysi mintaqalar va davlatlar bilan strategik hamkorliklar keng masshtabda amalga oshirilayotganligi xususida to‘xtalib o‘tilgan.