АРХИТЕКТУРА ВА ҚУРИЛИШДА МАТЕМАТИКА ВА ЗАМОНАВИЙ ДАСТУРЛАР - Абдуллаев, Азимжон Карим ўғли; Убайдуллаев, Анвар Азамович (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Замонавий ахборот коммуникация технологияларини қурилиш соҳасида қўллаш тамойиллари ва қурилиш соҳасини ахборотлаштириш жа раёнларидаги ўрни ва қўллаш соҳаси билан таништириб боради. Бунда турли дастурлар ёрдамида ахборотларни ҳосил қилиш, қайта ишлаш имкониятлари кенг ёритади.