SHAXSNI O‘RGANISHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIYA UCHUN O‘ZIGA XOSLIGI. IJTIMOIY PSIXOLOGIYA VA UNING DOLZARB MUAMMOLARI - Sidiqaliyeva, Feruza Usmonali qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada shaxs o‘rganishning psixologiya uchun xosligi, shaxsning shakllanish jarayoniga shaxslararo munosabatlardan tashqari jamiyatdagi mavjud siyosiy doiralar va mafkuraviy qarashlar ham katta ta’sir ko‘rsatishi to‘liqroq yoritib berilgan.