“O‘QITUVCHILARNING HISSIY CHARCHASH SINDROMI” O‘QITUVCHILARNING HISSIY CHARCHASHINING OLDINI OLISH - Jumaboyeva, Mahliyo Xudaybergan qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada Oliy ta’lim muassasasi pedagoglarining kasbiy shakllanishining o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rib chiqilgan. Mazkur xususiyatlarni aniqlash orqali “O‘qituvchilarning hissiy charchash sindromi” O‘qituvchilarning hissiy charchashining oldini olish qanchalik ahamiyatli ekanligi e’tirof etilgan