AVTOBUSLAR VA YENGIL AVTOMOBILLAR KUZOVLAR TUZILISHIGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Axunov, Javlon Abdujalilovich; Tojiboyev, Sherali Imomali o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Avtobuslarning o‘tirish joylari qulay, harakat tezligi yuqori, kuzovning tebranishi kam, yaxshi yoritilgan, havo aylanishi va isitilishi ta’minlangan bo‘lishi kerak.