ФОНЕТИКО-ФОНОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ИЗУЧЕНИЯ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ СТИЛЕЙ В СОВРЕМЕННОМ РУССКОМ ЯЗЫКЕ - Сейтосманова , Эльмира Владимировна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada umumiy fonologiya- fonemaning mohiyati, fonemalar hamda fonema va tovush oʻrtasidagi munosabatlarni, fonemaning morfema va soʻzga boʻlgan pogʻonali munosabatini oʻrganish, fonologiya, umumiy fonologiyaning metod va tamoyillariga asoslanganligi va boshqalar haqida fikr yuritilgan.