AVTOMOBILNING MURAKKAB SHAKLDAGI DETALLARINI ULTRATOVUSH USULI BILAN TOZALASH - Obidov, N.G‘. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada yengil avtomobillarning detallarini tashqi muhit ta’sirida karroziyalanish holatlariga uchragan nosozliklarini bartaraf etish usullari yoritilgan. Karroziyaga uchragan murakkab shakldagi detallarni ichki qismlarigacha tozalashda ultrazvuk usuli muhim ahamiyat kasb etishi haqida asoslar yoritilgan.