REOGRAFIK TAHLILNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI HAQIDA - Jo‘rayev , Sherali Umarjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada reografiya rivojlanishining asosiy yo‘llari qisqacha tasvirlangan. Reogrammalarni garmonik tahlil qilishning deyarli unutilgan va yangi paydo bo‘lgan usullariga alohida e’tibor qaratildi. Elektronikani rivojlantirish va kompyuter ma’lumotlarini qayta ishlash usullari reografiyaning ushbu yo‘nalishi potentsialini ochib berish va bioimpedansning ko‘p siklli Garmonik tahlili asosida yangi diagnostika usullarini ishlab chiqish istiqbollarini ko‘rib chiqildi.