YAPON REKLAMA DISKURSLARINI O‘RGANISHNING LINGVISTIK JIHATLARI - Obloqulova, O‘g‘iloy Abdurayim qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada yapon reklama diskurslarini o‘rganishning lingvistik jihatlari haqida so‘z boradi. Shuningdek, yapon reklamalarida qo‘llanilgan diskurslarning ishlatilishi bo‘yicha zamonaviy ta’lim samaradorligini oshirish maqsadida turli ma’lumotlar keltirilgan.