HAR BIR MUVAFFAQIYATLI ODAM BUNI BILISHI KERAK - Odinayeva, Muxlisa Ilhombek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
XXI asr shiddat bilan rivojlanyotgan davr. Bu davrda muvaffaqiyatli inson juda ko‘p va ularning barchalaribunga yengil yo‘l bilan erisgishmagan. Bu mavzuning dolzarbligi ko‘pgina insonlar pulim bo‘lsa boy va muvaffaqiyatliman deb o‘ylashlarini noto‘g‘ri ekanligini ochib berishdir.