MÁMLEKET BYUDJETI QARJILARINAN NÁTIYJELI PAYDALANIWDI TÁMIYNLEW JOLLARI - Xalmuratov , Kuanish; Kamalov , Ulug‘bek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада давлат бюджети маблағларидан самарали фойдаланишни таъминлаш йуллари хусусида сўз юритилади.