BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARGA DARS O‘TISH JARAYONIDA MULTIMEDIYA VOSITALARIDAN FOYDALANISHNING IJOBIY VA SALBIY TARAFLARI - Shonazarova, Nozima Ruslanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga dars o‘tish jarayonida multimediya vositalaridan foydalanishning yaxshi va yomon taraflari haqida so‘z borgan va muallif tomonidan fikr va xulosalar keltirib o‘tilgan. Xususan, bugungi innovatsiya va texnika rivojlangan bir davrda yosh avlodga bilim berishda bu vositalardan o‘rinli va to‘g‘ri foydalanish, qolaversa kichik sinfdan boshlab o‘quvchilarda multimedia vositalari haqida tushuncha paydo qilish haqida aytib o‘tilgan. Shu bilan bir qatorda bazi salbiy taraflari haqida ham aytib, xulosa va takliflar keltirilgan.