O‘ZBEKISTONDA KICHIK GIDRENERGETIK SALOHIYATIDAN FOYDALANISHNING ISTIQBOLLARI - Sadullayev , Nasullo Nematovich; Nematov , Shuxrat Nasulloyevich; Atoyev , Abubakir Izzatillo o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada respublikamizning gidroenergetik salohiyati boshqa mamlakatlarning gidroenergetik salohiyati bilan taqqoslanilgan va natijalar diagrammalarda berilgan. Respublikamizda gidroenegetik salohiyatining yetarli ekanligi keltirilgan raqamlarda o‘z ifodasini topgan.