АХБОРОТ ХАВФСИЗЛИГИ ВА МАФКУРАВИЙ ҲИМОЯ - Жумаева, Шахло Суюновна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада ахборот хуружларидан муайян кучлар, марказлар томонидан ўз манфаатларини ғоявий ва мафкуравий жихатдан таъминлаш ва ғаразли мақсадларини амалга ошириш бугун бошқа давлатлар халқини, айниқса, ёшларни чалғитиш, уларнинг маънавияти ва ахлоқига ёт, ғайриинсоний ғоялар ва ахлоксиз турмуш тарзини сингдиришга йўналтирилган усул ва технологиялар таҳлил қилинади.