YOSH AVLODNING MUSIQIY ESTETIKASINI OSHIRISH XUSUSIDA - Obidova, Sarvinoz Po‘latovna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada musiqa bu insonning estetik didini tarbiya qilishdagi muhim vosita ekanligi nazarda tutilgan.