BUYRAK KASALLIKLARIDA DAVOLASHDA ISHLATILADIGAN TARVUZNING SHIFOBAXSH XUSUSIYATLARI - Asqarov, Ibrohimjon Rahmonovich; Komilova , Husnijamol Baxtiyorjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada buyrak kasalliklarida davolashda ishlatiladigan tarvuzning mevasining shifobaxsh xususiyatlari turli geografik mintaqalardagi vakillarining kimyoviy tarkibi, xususan, foydali minerallar, vitaminlar miqdori va organizmga tasiri o‘rganilgan.