ALLANING MILLIY QADRIYATLARIMIZDAGI O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Xodjayeva, Nilufar Latipovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada milliy qadriyatlarimizning eng durdona turlaridan bo‘lmish dastlabki qo‘shiq onalarimiz allalari haqida qisman tushuncha beriladi.