JANGOVAR VAZIYATLARDAGI STRESS VA UNING PSIXOLOGIK OQIBATLARINI YENGIB O‘TISH - Shamshiyev , Ravshan Rustam o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi zamonda stress holati vaziyatdagi barqarorlikni saqlashda muhimligi bo‘yicha ma’lumotlar berib o‘tilgan.