TEXNOLOGIYA TA’LIMI PRAKTIKUMI FANINI O‘QITISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASH IMKONIYATLARI - Rayimova , Dilnavoz Dilmurodovna; Bahronova, Shaxlo Islom qizi; Ruziyeva , Dilafro‘z Muminovna; Davlatova, Nasiba Ubaydilloyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada texnologiya ta’limi praktikumi fannini o‘qitishda innovatsion ta’lim texnologiyalarini qo‘llash imkoniyatlari ko‘rsatilgan. Ta’limdagi kompetensiyaga asoslangan yondashuv ta’limning ma’lum bir bosqichida talabalar erishgan ta’lim darajasini tahlil qilish orqali ta’lim qobiliyatlarini baholashni o‘z ichiga oladi. Undan tashqari kompetensiya haqida qisqacha ma’lumot berilgan.