XIVA XONLIGINING TASHQI SIYOSATI - Sultonov, Muhriddin Nuriddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola Xiva xonligini tashqi siyosati qanchalik darajada o‘rin egallagani haqida bayon etadi.