ТАРКИБИ ЙИГИРИЛГАН ПАХТА ИПИ ХАМДА ПОЛИЭСТР ИПЛАРИДАН ТАШКИЛ ТОПГАН МУРАККАБ ТЎҚИМАЛАР АСОСИДА СПОРТ УСЛУБИДАГИ ПОЯБЗАЛ УСТЛИГИ УЧУН ОЛИНГАН ИККИ ҚАТЛАМЛИ ТРИКОТАЖ ТЎҚИМАЛАРИНИНГ ТЕХНОЛОГИК КЎРСАТКИЧЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Турсункулова , Махсуда Суяркуловна; Ёқубханов, Неъматжон Нуриддин ўғли; Маматова, Хадича Курбонали кизи; Холиқов, Қурбонали Мадаминович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада замонавий икки ясси игнадонли трикотаж машиналарининг технологик имкониятларидан фойдаланиб таркиби йигирилган пахта ипи хамда полиэсрт ипларидан ташкил топган поябзал устлиги учун қўлланиладиган икки қатламли трикотаж тўқима намуналарининг технологик кўрсаткичларини таҳлил натижалари келтирилган.