NEYRON TO‘RLARI NEGIZI VA ULARNING TURLARINI TAHLILI - Mamatov, Narzillo Solidjonovich; Nuritdinov , Nurbek Davlataliyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Neyron to‘rlari negizi va ularning turlarini tahlillari Neyron to‘rining eng oddiy turi bu bir qatlamli neyron hisoblanadi, u bitta chiqish tugunidan tashkil topgan bo‘ladi. Kirishlar to‘g‘ridan-to‘g‘ri chiqishlarga bir qator vaznlar (weights) orqali berilishlari to‘g‘risida qisqacha tushunchalar keltirib o‘tilgan.