ADABIYOT DARSLARIDA, O‘QUVCHILARNI BADIIY ASAR O‘QISHGA BO‘LGAN QIZIQISHINI YANADA RIVOJLANTIRISH UCHUN QO‘LLANILADIGAN INTERFAOL METODLAR - Achilova, Hadiyabonu Mansurovna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu metodik tavsiya – adabiyot darslarida, o‘quvchilarni badiiy asr o‘qishga bo‘lgan qiziqishini yanada rivojlantirish, mustaqil fikrlay olish ko‘nikmalarini shakallantirish uchun qo‘llaniladigan interfaol metodlar va qiziqarli topshiriqlardan iborat.