САНОАТ ЧАНГЛАРИНИ ҲЎЛ УСУЛДА ТОЗАЛОВЧИ КОНУССИМОН СЕТКАЛИ ЯНГИ ҚУРИЛМА ЯРАТИШ - Қўчқаров, Б.У. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада саноатда кўп қўлланиладиган ҳўл усулда чанг тозаловчи қурилмаларнинг конструкциялари ва ишлаш принциплари ўрганилиб, уларнинг ютуқ ва камчиликлари таҳлил қилинган ва ҳўл усулда чанг тозаловчи конус сеткали аппаратнинг янги конструкцияси ишлаб чиқилган.