CHEGARAVIY SHARTLI IKKINCHI TARTIBLI DIFFERENSIAL TENGLAMALARNI YECHISHNING GALYORKIN USULI - Abdujalilov , Sodiqjon Muhammadamin o‘g‘li; Parpiyev , Sanjarbek Po‘lat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Bizga ma’lumki taqribiy - analitik gurhiga kiruvchi ko‘plab usullar mavjud. Ushbu usullardan biri Galyorkin usuli. Galyorkin usulidan fizika va mexanika masalarining taqribiy - analitik yechimlarini topish uchun foydalanamiz. Chegaraviy shartli ikkinchi tartibli differensial tenglamalarni taqribiy - analitik yechimini topish imkoniga ega bo‘lamiz.