AMALIY SAN’AT (LOKLI MINIATYURA) ASARLARI VOSITASI ORQALI O‘QUVCHILARNING KREATIV QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Qarshiyeva, Dilshoda Yalgash qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada tasviriy san’atning badiiy usullaridan biri, oʻta nafis boʻlgan kichik hajmli (moʻjaz) asarlar bo‘lmish – miniatyuraning lokli miniatyura san’ati orqali o‘quvchilarning kreativ ijodiy qobilyatlarini shakllantirishda individual yondashuv haqida boradi.