ЗАМОНАВИЙ ДУНЁДА ДАВЛАТ ВА ДИН МУНОСАБАТЛАРИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Рашидов , Фируз Туйғунович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада замонавий дунёвий давлатларда давлат ва дин муносабатлари, диннинг ижтимоий ҳаётдаги ўрни, давлат ва дин муносабатларининг коооперацион ва сепарацион типлари муҳокама қилинган.