SOLIQ TUSHUNCHASI UNING MOHIYATI VA AHAMIYATI - Ismoilova , Feruza Kubaymurodovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada soliq tushunchsi uning mohiyati va ahamiyati to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan. Soliqni bajaradigan vazifalari va tamoyillari yoritilgan