DVIGATELLARNIG ATROF-MUHITGA BO‘LGAN TA’SIRINI PASAYTIRISH - Toshqo‘ziyeva, Zulfiya Eraliyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Zamonaviy sanoat texnologiyasining ko‘pchiligi samaradorligi pastligi oqibatida tegishli sohalarda yo‘q qilinmagan, ammo atrof muhitga chiqarib yuborilgan katta miqdordagi chiqindilar shakllanishiga olib keldi.