O‘QUVCHILARDA XXI ASR KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH VA ULARNI BAHOLASH - Boboyev , Maqsud Mahmudovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Jamiyat taraqqiyoti, mamlakatimizda ta’lim sohasida o‘tkazilayotgan islohotlar jahon andozasiga mos yetuk va yuqori darajada fikrlaydigan kadrlar tayyorlashni taqozo etadi. Mazkur maqolada fizika ta’limi o‘rganish muammolari va uni takomillashtirish istiqbollarini muammolarini hal etish yoritilgan.