JADIDLAR HARAKATIDA IS’XOQXON IBRAT: ASARLARIDA MA’NAVIY-AXLOQIY QARASHLARNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Aralbayeva , Lazzat Murod qizi; Miraxmedova , Shoxida Nusratilloyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Is’xoqxon Ibrat ararlarida ma’naviy-axloqiy qarashlarning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, uning asarlarida ma’naviy-axloqiy qarashlarning o‘ziga xos xususiyatlari bo‘yicha xulosa va takliflar berilgan.